torsdag 11 februari 2010

Göteborg fortsättning

Hej!
Som jag berättade i måndags så åkte ju jag och min brorsdotter Matilda ned till Göteborg(även fast det blev strul på vägen ned men vi kom fram till slut). Anledning var att vi skulle vara med om en tv-inspelning på tidagen. Ett känt frågesportsprogram som går på helgerna på TV4 som ni kanske känner till. Där skulle vi vara med.
Vi kom ned till Göteborg vid 15.17 på måndagen,checkade in,frächade upp oss lite och sedan så tog vi en sväng på stan och kollade runt lite, turistade oss så klart. Efter en och en halv timme på stan ungefär så gick vi tillbaka till hotellet,tog med oss middagen upp på rummet(för de höll på att bygga om lite där och det var lite stökigt,så om man ville så kunde man ta med maten) och kollade på lite tv. Älska hotellmat ♥
Jag hade ställt klockan på 6 till morgonen efter men när väckarklockan ringde så slog jag av och somnade om,vaknade upp vid halv 7 och fick bråttomt som bara den. Vi skulle vara fixad och klar till halv 8 då vi skulle ta taxi till studion. Men det gick bra,vi hann i tid.
När vi kom till studion så blev vi sminkade och så fick vi genrepa lite innan den riktiga inspelningen skulle börja. Vi spelade in 4 program under dagen så man fick lite ont i rumpan efter ett tag men det är väldigt skoj och man lär sig verkligen hur det går till. Efter 4 program,ett otal sminkningar,en god lunch,mycket vatten och ont i rumpan så kom vi tillbaka till hotellet vid 5 tiden på eftermiddagen.
Våra planer då gick inte så bra, vi mådde väldigt dåligt(ont i huvudet,halsen och det kändes som feber),så vi somnade en stund och sedan så käkade vi middag för att sedan återvända till sängen och vila. Vi kollade på någon film och lite serier och det var skönt att bara slappa. Men samtidigt synd att vi inte orkade utforska staden mer. Men det blir fler gånger.
Vi hade väldans skoj i alla fall och vi älskade båda två studionmannen Roffe. Så jäkla skön snubbe! Det gick nog inte en minut utan att man skrattade eller åtminstone hade ett stort smile på läpparna. Byt aldrig ut honom!

Nu kommer lite bilder från vårt äventyr i Göteborg:




















- Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar